Gemiddelde Score 4.0

Door uit Den Haag op 30-10-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

In het begin duurde het te lang voordat ik een andere kandidaat kreeg. Heb veel kandidaten gehad die niet serieus waren, waarvan ik erg ongeduldig ben geworden. En dit vind ik wel een erg vervelende zaak.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekpersoonlijkeverzorging.nl:

Wij doen ons best om zo snel mogelijk een geschikte kandidaat voor u te vinden. Helaas lukt het niet altijd om direct een perfecte match te maken. Omdat wij willen garanderen dat we u van een geschikte hulp voorzien, heeft u een jaar garantie.

Door uit Nijmegen op 15-04-2013

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe altijd prettig

Door uit Nijmegen op 18-04-2012

Dienstverlening site:

Goede middag, Namens mijn man, Pius Kruse, wil ik beginnen met te zeggen, dat ik zeer tevreden ben met uw organisatie, o.a. vind ik de factuering zeer duidelijk en punctueel. Maar ik heb ook een vraag: Ik wil graag nog een nieuwe hulp erbij ter versterking van ons team. Hoe moet ik dat doen? a) weer het hele inschrijfformulier invullen? b) weer een nieuwe advertentie opstellen (de oude kan ik niet vinden op uw site)? Ik zoek nu persoonlijke verzorging voor 3 a 4 keer in de week. Het gaat om de avondzorg om 22.oo, die ca. één uur duurt. Ervaring in het gebruik van hulpmiddelen is noodzakelijk, omdat mijn man volledig rolstoelafhankelijk is en niets meer zelf kan doen.

Omschrijving site:

Prima organisatie!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!