Procedure - in een paar stappen een persoonlijke verzorger in huis

Wij helpen u graag bij het vinden van persoonlijke verzorging! Het liefst nemen wij u al het werk uit handen. Toch dient u zelf nog enkele stappen te doorlopen, voordat de persoonlijk verzorgster bij u aan de slag kan. Hieronder vindt u de stappen die van belang zijn bij het vinden van een geschikte persoonlijke verzorgster. Wij adviseren u de site goed door te lezen voordat u een aanvraag indient.

Wij hebben de stappen van het proces voor u op een rijtje gezet.
Stap 1: Inschrijven
Stap 2: Aanvraag indienen
Stap 3: Wij gaan op zoek
Stap 4: Een afspraak maken
Stap 5: Contract opstellen

Stap 1: Inschrijven
Schrijf u in middels het inschrijfformulier. Dit formulier bestaat uit het invullen van persoonlijke gegevens en de wensen en eisen die u stelt aan een persoonlijk verzorgster. De aanvraag kan pas worden verzonden als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail (op het door u aangegeven e-mailadres), waarin een activeringslink staat. Door op deze link te klikken wordt uw persoonlijke account geactiveerd en kunnen wij voor u op zoek gaan. U kunt nu uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen op ikzoekpersoonlijkeverzorging.nl
Stap 2: Aanvraag indienen
Als de aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij voor u op zoek naar een geschikte persoonlijke verzorgster. Wij zullen de, door u, opgegeven wensen en eisen in acht nemen en benaderen enkel verzorgsters die hieraan voldoen. Daarbij houden wij ook rekening met de afstand en zullen wij alleen de persoonlijke verzorging bij u uit de buurt benaderen. Wij doen altijd een dubbel check bij de verzorgster om er zeker van te zijn dat zij aan uw wensen en eisen kan voldoen.
Stap 3: Wij gaan op zoek 
U ontvangt de contactgegevens van een geschikte persoonlijke verzorgster per e-mail. Let op; u ontvangt op dit moment ook een factuur, van ons, voor de bemiddelingskosten.
Stap 4: Kennismakingsgesprek inplannen 
Met de ontvangen contactgegevens kunt u contact opnemen met de verzorgster om een kennismakingsafspraak in te plannen. De persoonlijke verzorgster komt bij u langs, zodat u kunt kijken of er sprake is van een klik. Als er een klik is dan kan de verzorgster bij u aan de slag. Is er geen sprake van een klik, laat het ons weten, dan zoeken wij verder tot we een passende persoonlijke verzorgster voor u hebben gevonden.
Stap 5: Contract opstellen
Voordat de persoonlijke verzorgster echt bij u aan de slag gaat, adviseren wij u om een contract op te stellen. U kunt hierin aangeven wat de onderlinge afspraken zijn. Dit voorkomt dat er op een later moment onduidelijkheden ontstaan. Na inschrijving heeft u toegang tot een voorbeeldcontract, welke u hier prima, als uitgangspunt, voor kunt gebruiken. Zodra de afspraken duidelijk zijn en het contract is getekend, kan de persoonlijke verzorgster bij u aan de slag.
Overige informatie:
De persoonlijke verzorgster die bij u aan de slag gaat, houdt zijn/haar uren bij op de website. Doordat de verzorgster de gewerkte uren invult, heeft u ook inzicht in de gewerkte uren. U kunt als klant profiteren van ons factureringssysteem. Dit systeem kunt u te allen tijde via uw persoonlijke pagina op www.ikzoekpersoonlijkeverzorging.nl raadplegen.

Wilt u ook snel persoonlijke verzorging? Schrijf u dan nu in, wij gaan dan direct voor u op zoek!