Kosten persoonlijke verzorging

Uw persoonlijke verzorging heeft een uurtarief van € 12,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale persoonlijke verzorging. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons abonnement.

 • Voordelig uurloon
 • Legale persoonlijke verzorging
 • Handig uren overzicht
 • Wij houden niets in van de persoonlijke verzorging

Abonnement

€ 8,99 per maand (eerste betaling € 29,95)

Voor slechts € 8,99 per maand hoeft u zich nooit meer zorgen te maekn om geschikte persoonlijke verzorging. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op vergoeding bij schade, regelen wij een vervangende persoonlijke verzorging indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een persoonlijke verzorging voor € 12,50
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende persoonlijke verzorging indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis
Eenmalig
€ 29,95
3 maanden gratis
€0,00 / mnd
Daarna slechts
€ 8,99 / mnd

Met ons abonnement bent u goedkoper uit. Bereken het direct.

Rekenvoorbeeld
Persoonlijke verzorger
Anderen
€12,50
per uur
per uur
per week
per week
8,99
per maand
 • Vergoeding
 • Vervangende hulp
 • Voordelig uurloon
158,99
per maand
186,00
per maand
€27.01
voordeliger

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 12,50 is helemaal van de persoonlijke verzorging. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 8,99 biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op vergoeding bij schade, zoeken wij een vervangende persoonlijke verzorging wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige persoonlijke verzorging in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een persoonlijke verzorging voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de persoonlijke verzorging, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen persoonlijke verzorging voor u vinden, betaalt u ons niets.

Persoonlijke verzorging aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een persoonlijke verzorging hebben gevonden, krijgt u een factuur voor de eerste betaling. De eerste betaling bedraagt € 29,95 en geeft u recht op 3 maanden korting op het abonnement. Na deze drie maanden betaalt u het reguliere tarief.

Nee. U betaalt pas als wij een persoonlijke verzorging voor u hebben gevonden. Vanaf dat moment start uw abonnement.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen persoonlijke verzorging voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekpersoonlijkeverzorging.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw persoonlijke verzorging. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de persoonlijke verzorging en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.