Kosten persoonlijke verzorging

De vergoeding voor een persoonlijk begeleider bestaat eigenlijk uit twee onderdelen; de vergoeding die de begeleider ontvangt en het bemiddelingsbedrag. 
Voor het inschrijven zelf hoeft u niets te betalen. U hoeft ons pas te betalen wanneer wij een begeleider hebben gevonden. U bent ons dus niets verschuldigd als wij geen geschikte begeleider voor u vinden.

Vergoeding voor de begeleider

U betaalt uw begeleider een vaste vergoeding van € 13,50 per uur. Dit ontvangt de begeleider voor elk uur dat hij of zij voor u werkzaam is. Bij dit bedrag zit het vakantiegeld inbegrepen. Eventuele belasting moet de begeleider zelf afdragen aan de Belastingdienst. De vergoeding van € 13,50 wordt dus nooit hoger. De vergoeding voor de begeleider betaalt u ook aan de begeleider zelf, dit gaat dus niet via ons. 

Bemiddelingsbedrag

Het bedrag dat u dient te betalen voor de bemiddeling wordt afgestemd op het aantal uur dat u een begeleider wil inschakelen. Wij rekenen voor dit bemiddelingsbedrag het volgende tarief:


Bemiddelingskosten Ikzoekpersoonlijkeverzorging.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. De kosten voor bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ik wil graag persoonlijke verzorging aanvragen